Woorden aan het einde van de avond

geplaatst in: Uncategorized | 0

Begin april kon ik nog niet vermoeden dat de maand zo chaotisch zou zijn. Nadat ik de Harland Award Verhalenwedstrijd won met “Sterrenlichaam” was ik alleen nog maar aan het regelen, interviews geven en plannetjes maken. Benieuwd naar het verhaal? Dan heb ik goed nieuws: in oktober kun je hem lezen in het gratis magazine Eclips van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, verkrijgbaar bij elke grote boekhandel. Nog even wachten dus, maar het wordt het waard…

Zo, nu is gelukkig mei begonnen, en dat wordt ietsje rustiger – hoewel er nog een en ander geregeld moet worden voor de release van RunRun en Wilde Haren op Anime 2017. Tot slot dit filmpje dat ik niet wilde laten liggen: aan het eind van het gala tijdens de Dag van het Fantastische Boek werd de winnaars gevraagd voor de camera te verschijnen. Wonder boven wonder wist ik nog wat zinnige dingen te vertellen.