De Uitgeverij Leeuwenhart stand op een Japans festival

Leeuwenhart is een jonge, enthousiaste uitgeverij die een beetje anders is dan anderen. In 2014 vanuit de fancommunity opgezet en met oog voor bijzondere, geeky uitgaven. Onze boeken worden online verkocht en op festivals, animeconventies en scifi- en gamebeurzen. Dat is een bewuste keuze: hier leeft de geekcultuur het meest. (Bovendien vinden we het geweldig om op evenementen te staan!)

100% geek
Onze eerste uitgave is de Pindakaas en Sushi-trilogie van Roderick Leeuwenhart, een young adult boekenreeks over Nederlandse animeconventies en de avonturen en moeilijkheden van de zestienjarige Marle die het Japanse festival voor het eerst bezoekt. Toekomstige projecten zullen nog veel meer verschillende genres beslaan, van sciencefiction tot fantasy, historisch, superhero, horror… Welke precies blijft nog even geheim, maar de belofte staat: elk verhaal dat we publiceren wordt bijzonder, met liefde gemaakt en 100% geek. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief aan de rechterkant van deze pagina!

Partners & vrienden
Uitgeverij Leeuwenhart houdt van samenwerken. Bijvoorbeeld met AniWay, hét tijdschrift over Japanse popcultuur, of de MangaKissa in Utrecht, de grootste mangabibliotheek in Europa. Het gaat tenslotte om vriendjes maken en het meebouwen aan een geweldige community in ons land!

En mocht je zelf boeken schrijven, lees dan hier waar we naar op zoek zijn!