Pindakaas en Sushi 3 is HIER!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Afgelopen zondag was het niet alleen een supergezellige dag op Yaycon in Amersfoort, maar ook nog eens de release van Pindakaas en Sushi 3!

Rondrennen
Wat was het ontzettend leuk en feestelijk allemaal. Het begon al in de ochtend, toen meerdere mensen zich naar de stand toe werkten om een Collector’s Edition met handgemaakte furoshiki te bemachtigen. De rest van de dag kon je de boekenstapels kleiner en kleiner zien worden. Zelf zag ik daar niet heel veel van, omdat ik vooral druk was met rondrennen tussen lezingen. Gelukkig had ik twee lieftallige assistenten om te helpen achter de stand en een set vet coole stempels die het signeren lekker vlot maakten.

Ikzelf? Rond de lunch gaf ik een drukbezochte schrijfworkshop, daarna hostte ik samen met Kenny Rubenis een nieuwe Geekers op je Speakers livecast in de theaterzaal, en tot slot was er een dramatic reading waar ik Heidi heen stuurde omdat ik tegen die tijd echt even uit moest puffen.

Tijd om te lezen!
In ieder geval, de lancering was dus een succes, en vanaf nu kun je het boek of de hele Pindakaas en Sushi-trilogie kopen in onze shop of op alle conventies die nog gaan komen dit jaar. Check de agenda waar we allemaal staan. Het eerstvolgende evenement is al op zaterdag 4 maart: dan houden we een speciale signeerdag in mangawinkel Animere in Almere. Kom langs, je kunt de hele middag komen geeken!

(Voor een sfeerindruk van Yaycon en de schrijfworkshop, haast u naar Instagram!)