“De beste gast evurrrr!”

geplaatst in: Uncategorized | 0

Precies hoe dood radio is, daar zijn wetenschappers het nog niet over eens. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen achter de schermen, en wel in het bruisende hart van Radio Waddinxveen (-veen, -veen, -veeeeeen…). Ik werd gevraagd voor Books on Air, een maandelijks programma met interviews met Aanstormende Auteurs. Als rasechter AA-er greep ik die kans aan. Cisz verzorgde een mooie show die je waarschijnlijk niet hebt beluisterd. Omdat je bijvoorbeeld niet in Waddinxveen woont: héél begrijpelijk. Gelukkig is het hele gesprek ook opgenomen op video. Dat is mooi, want dan kun je extra genieten van de indrukwekkende armgebaren die ik maak terwijl ik praat.

O, en ik mocht ook mijn eigen playlist samenstellen, dus daar kwam honderd procent de Pokémon Theme Song in. Nederland wordt elke dag weer een stukje geekier :3